showband-glaz.nl

- Homepage - - Wie zijn wij - - Agenda - - Foto's/Video's - - Een optreden boeken - - Sponsors - - Gastenboek - - Contact - - Links - - Optredens tot nu toe -


                                                        Welkom bij Showband GLAZ.

                                             Lees over wie wij zijn onder de kop Wie Zijn Wij.

 We zijn nog op zoek naar enthousiaste nieuwe leden!

Slagwerk hebben wij voldoende (maar is nog steeds welkom), maar iedereen die een blaasinstrument kan bespelen is meer dan welkom bij Showband GLAZ!
Wij zoeken iemand die enthousiast is, gezellig is, de meeste donderdagen wil komen van 20.00 - 21.30 uur, en ons met de optredens wil komen versterken.

Wij bieden:
Gezelligheid, leuke muziek, leuke optredens, een gezellige groep vrienden/ familie, goede instructie en een super leuke uitdaging!

Afbeeldingsresultaat voor showband glaz

U kunt ook contact opnemen met:


Marcel Weering: 06-10078719 

 

Bob Prins: 06-39021695


 

of via de mail: showbandglaz@hotmail.com


 

 

 10-2-17

Vandaag zijn onze leden te gast geweest bij de radiozender 538 in Hilversum. We moesten lang zal ze leven spelen voor de jarige voice-winnares Maan! Dit was voor ons allen een geweldige belevenis! 1-1-17

Showband Glaz wenst u een fantastisch en vooral een muzikaal 2017. 2017 is een bijzonder jaar voor showband Glaz. Showband Glaz gaat dit jaar haar 5-jarige jubileum vieren op 23 september. Achter de schermen wordt er al druk vergaderd voor deze avond. Een ding is al zeker: Het beloofd een fantastische avond te worden. Mis deze avond dus niet! Iedereen is welkom. Tijden en info volgen zo spoedig mogelijk! 

foto van Showband Glaz. 30-12-16

Vanavond heeft Showband Glaz een fantastisch optreden gegeven ter ere van een 50 jarige verjaardag. Bob Prins, lid van Showband Glaz was 50 geworden. We zijn met z`n alle naar het huis gegaan en daar een paar leuke riedels laten horen. En natuurlijk hadden we veel bekijks van de omgeving. 

14-11-16

Zaterdag hebben wij tijdens de nationale intocht een optreden mogen geven. Wat was dat gaaf!!. De dweilpieten zijn meerdere malen in beeld geweest tijdens de live-uitzending, en waren ook goed te horen tijdens deze aflevering.

Het was voor ons allen een ervaring om nooit te vergeten!

'S-Avonds zijn we doorgereden naar Elburg om ook daar een fantastisch optreden te geven.

Zondag mochten wij ons ook nog laten zien in Kijkduin, wat ook gezellig en druk was.

 Het was een weekend om trots op te zijn!

Zien wij jullie ook tijdens de intocht in 's -Gravenzande?

 

 

 

 

 

 

 

 

 2-11-2016

 

Kijk showband Glaz tijdens het halloween dweilfestival : https://www.youtube.com/watch?v=-ln4_prLEfU

Showband Glaz wint Halloween Dweilfestival

Afgelopen zaterdagavond werd er door showband GLAZ meegedaan aan de eerste Amsterdamse Dweil Night georganiseerd door Dweilorkest De Damstampers ( dit keer omgedoopt tot Grafstampers. Rond de klok van 4 uur hebben we verzameld in onze vast repetitielocatie in Heenweg waar de 18 leden werden gesmincked als echte griezels. Gezamenlijk wat eten en om 18.00 uur gingen we met een busje en 3 auto’s richting Amsterdam Osdorp.


In een geweldige ambiance werd de avond om 20.00 uur geopend door de organiserende band.Rond half 9 gingen wij ons klaarmaken voor de show van 9 uur en toen gingen we helemaal los. Met nummers als Thriller van Michal Jackson en Phantom of the Opera en natuurlijk onze vaste feestnummers Mag ik dan en Balada Boa kregen we het hele publiek aan het dansen en swingen. Geweldig om dit in een zaal met ongeveer 200 mensen / muzikanten te doen. Later deze avond volgde nog optredens van andere bands. Een DJ draaide de hele avond aan elkaar en verzorgde ook de muziek voor en tijdens de afterparty waarbij er door iedereen lekker gedanst en gefeest werd.


Om 23.00 uur werd de meest griezelige persoon gekozen en de meest griezelige band qua optreden en muziek en uitstraling….Showband GLAZ uit ’s-Gravenzande kreeg deze eer !!!


Wat een geweldige opsteker voor ons en wat een heerlijke "boost" geeft dit voor ons en onze nieuwe dirigent waarmee we weer stappen gaan maken naar nog meer feest en nog meer gezelligheid.

 Wij hebben een tijdelijk logo in november:


 

13-10-2016

 

Onze nieuwe dirigent is Lesley van der Hoeven.

Hieronder een stukje van hem:

 

Mijn naam is Lesley van der Hoeven.

Al vanaf jongs af aan heb ik dankzij mijn muzikale grootvader een passie voor muziek en het maken ervan.

Als muzikant heb ik al bij aardig wat muziekverenigingen rondgelopen in verschillende samenstellingen

en met verschillende instrumenten.

Zo ben ik begonnen op de trombone en ben ik daarna nog een tijdje tamboer geweest.

Na een korte pauze ben ik sousafoon gaan spelen en hebben nog een aantal andere instrumenten zich toegevoegd

aan mijn verzameling.

Op de trombone sousafoon voel ik mij het meest op mijn gemak en zo ben ik op de sousafoon begonnen om

in te vallen bij Showband Glaz en heb ik later het varend corso mee mogen mee maken op de trombone.

Na dat meegemaakt te hebben ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging, zo mag ik mijzelf instructeur noemen van

Showband Glaz.

Ik hoop er samen met de leden er een feestje van te maken tijdens de repetities en optredens.

 

Het motto is dan ook: Muziek + plezier = Glaz!!

 

  

12-9-16

Hieronder een paar jury-rapporten!

 


11-9-2016

 

Showband Glaz uit ’s-Gravenzande als beste Westlandse band in Poeldijk !!!!!!!


Afgelopen zondag heeft showband GLAZ voor de 3e achtereen volgende keer mee gedaan met het Dweilfestival in Poeldijk. Als afsluiting van rondje Poeldijk en de Westlandse feestweken is daar inmiddels voor de 25e keer een dweilfestival georganiseerd waar verenigingen uit het hele land naar toe komen. Amsterdam , Sassenheim , Den Haag , Rozenburg en natuurlijk sGravenzande ( showband GLAZ ) hebben hier op dit gezellige festival zich van hun beste kant laten zien en horen.

Op deze toch wel warme dag genoot het publiek van een diversiteit aan dweilbands en kapellen en kon iedere band zich 4 x op verschillende podiums in het centrum laten horen in een optreden van maximaal 20 minuten.

Met een groep van 28 muzikanten hebben we een super gezellige en feestelijke middag gehad in Poeldijk en was het best spannend toen de prijsuitreiking rond de klok van 17.30 bij het hoofdpodium werd gedaan. Het verlossende woord van Mr. Poeldijk ( Jos van Dijk ) klonk door de speakers dat Showband GLAZ een 5e plaats had behaald en hier zijn we super trots op !!!

Als beste show / dweilband uit het Westland is dit echt een hele goede prestatie , die we behaald hebben met de inmiddels iets meer dan 4 jaar jonge vereniging.Het plezier dat we met elkaar hebben en dus ook overbrengen op het publiek geeft ons allemaal zo,n goed gevoel , zo,n kick , daar doe je het allemaal voor….Heerlijk muziek maken , er plezier in hebben en ook andere mensen er plezier in laten hebben om naar ons te kijken en los te gaan.


Volgende maand zal showband GLAZ naar Amsterdam afreizen om daar deel te nemen aan de Halloween Dweil Night wat georganiseerd wordt door collega band De Damstampers. Hierna zullen we ons gaan richten op de sinterklaasopytredens die er in de maand November weer op de optredenlijst staan.


Wij zijn nog op zoek naar nieuwe leden !!! Slagwerkers hebben we voldoende , maar iedereen die een blaasinstrument kan bespelen is meer dan welkom bij Showband GLAZ. Wij zoeken leden die gezellig zijn , iedere donderdagavond willen komen repeteren van 20.00 uur tot 21.30 en ons met de optredens willen komen versterken.

Mocht je geintereseerd zijn kom gewoon eens vrijblijvend langs of neem contact op met Marcel Weering 06 - 10078719 of Bob Prins 06 - 39021695 of via de mail

showbandglaz@hotmail.com

 

11-9-2016

Vandaag hebben wij met zijn allen geknald op het poeldijkse dweilfestival, en hebben daarmee een prijs gewonnen!!, een vijfde plek.

Wij zijn hier met zn allen erg trots op!!

 

Showband glaz op het poeldijkse dweilfestival


3-4-2016.

De nieuwe kleding is gepresenteerd!!

 

 

28-3-'16

Het seizoen van festivallen, corso's en andere optredens gaat zondag van start met een optreden bij Kom In De Kas (Westland) en er is iets nieuws wat dit seizoen bekend word!!

 28-3-'16

Het gastenboek is tijdelijk weg wegens spam.

 

 


8-12-'15

Druk bezig om de site te verversen under construction!!

 19-10-'15

De komendetijd repeteren onze dweilpieten hard aan hun Sinterklaas muziek!!29-8-'15

Publieksprijs gewonnen tijdens Dweilfestival Katwijk.

 
5-4-'15

Gisteravond een " gepast" optreden mee mogen maken t.g.v. dodenherdenking bij het monument in s-gravenzande. In het formele uniform hebben we een zeer mooie bijdrage mogen leveren aan deze ceremonie. Showband GLAZ heeft zich wederom van een kant laten zien die het publiek nog niet had meegemaakt. Showband, dweilband , feestband, oranjeband, carnaval of pietenband , alles is mogelijk en voor iedere gelegenheid zijn we inzetbaar.
We mogen super trots zijn dat we dit in ons bestaan allemaal al hebben bereikt.


13-02-'15

De site is weer up-to-date!!


4-02-'15

De aankomende maand hebben we weer wat leuke optredens een goed begin van 2015.

De optredens zijn de Winter Efteling op 7 februari, Carnaval in de vrienden te Poeldijk op 13 februari en Carnaval Wateringen op 14 februari.1-01-'15

Namens alle leden van Showband GLAZ wensen wij jullie allemaal een mooi en vooral muzikaal 201529-11-'14

De site is weer helemaal up-to-date!!


5-11-'14 

Jaja over anderhalve week is het weer zo ver dan komt Sinterklaas weer en zijn de muziekpieten van Showband GLAZ ook weer van de partij.

Kijk in de agenda voor alle data's!! 

2-10-'14

Na een mooie zomer met het Varend Corso en het Dweilfestival als 2 hoogte punten!

Zijn we nu weer met frisse start begonnen aan nieuwe nummers en gaan we ons binnenkort weer opmaken voor de pieten optredens.20-9-'14

Vanaf vandaag kunnen we zeggen dat we 2 jaar bestaan! in de afgelopen 2 jaar hebben we al veel bereikt met de vereniging qua optredens maar ook de muziek is steeds beter geworden! 

iedereen die ons de afgelopen 2 jaar gesteund heeft bedankt, maar ook om zeker niet te vergeten onze muzikanten die er bij elk optreden weer een feestje van maken en de mensen vermaken met de mooie muziek.

 


15-9-'14

Showband GLAZ is trots op het behaalde resultaat van hun deelname aan het dweilfestival in Poeldijk.

Dit was de eerste keer dat Showband GLAZ aan de wedstrijd heeft deelgenomen. Bands uit het hele land waren aanwezig en Showband GLAZ heeft een 9de plaats behaald.


Iets waar wij zeer trots op zijn!!!!


Het was een leuke en leerzame maar vooral gezellige dag!
De aanhanger is bestickerd!!

Meer foto's bij het album Carnaval Wateringen.

  


De pietenband met de burgemeester van westland Sjaak van der Tak op de foto.

 


                                                                                                                                                                                                                    

                            

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK