Verslagen van optredens

 

Kijk voor de laatste optredens op onze socials!

Facebook:https://www.facebook.com/showband.glaz

Instagram: http://picdeer.com/showbandglaz

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCHDiDKApr4bvd7B78Pku3kg

 

2,3,4 en 5 augustus 2019, Varend corso en Serenade Ton vervloet


2, 3 en 4 augustus was het weer zover het Varend corso. Ook dit jaar was het weer een geweldig evenement met heel erg veel publiek. Op een kleine bui later was het droog tijdens het gehele corso. Wij hebben veel enthousiaste verhalen gehoord over ons en onze boot. Ons boot was gearrangeerd door Joanne van Spronsen, die een geweldige boot in elkaar gezet heeft. Tevens heeft GAAF entertainment ook meegedragen aan deze boot. 

 

Op 5 augustus had showband GLAZ nog genoeg energie om een serenade te geven, dit keer voor Ton Vervloet die 60 werd. Ton Vervloet zet zich vaak in voor de vereniging doormiddel van het maken van foto s en video opnames. De serenade werd erg enthousiast ontvangen door hem.


Showband GLAZ gaat nu genieten van een welverdiende vakantie en start 5 september weer.

 

 


 

13-07-2019 Serenade Bob en Olga


Zaterdag 13 juli vierden ons bandlid Bob en zijn vrouw Olga hun 25-jarig huwelijk! Natuurlijk zijn wij even langs gekomen voor een serenade! Wij willen Bob en Olga nogmaals feliciteren met dit mooie jubileum, bedankt dat we er even bij mochten zijn!

 


 

21-06-2019 Avond 4 daagse Delft

Deze avond hebben we samen met de kinderen de laatste 5km gelopen van de avond 4 daagse in Delft. Wij vonden het super leuk om weer mee te doen, de kinderen gingen lekker mee zingen en dansen met onze nummers dus het was een groot feest!

 


20-06-2019 Avond 4 daagse Heenweg

Vanavond hebben we samen met “Show- en Twirlvereniging De Glazen Stad”, de lopers van de avond 4 daagse in Heenweg feestelijk binnen gehaald.

 


26-05-2019 Verrassingsoptreden voor onze Marsha!

Vanmiddag in de volle wind, een verrassingsoptreden verzorgd  voor Marsha, ter ere van de opening van haar eigen zaak: Teamkappers Hoek van Holland. Wij zijn trots op haar en willen haar veel succes wensen met de prachtige zaak!


 

24-05-2019 Avond 4 daagse ‘s-Gravenzande

Deze avond hebben we alle lopers muzikaal binnen gehaald. Wat was het heerlijk in het zonnetje!


 

 

10-05-2019 Serenade bij de voorzitter

Na afloop van het optreden tijdens de omloop in Ter Heijde, zijn we nog even doorgereden naar het feest van onze voorzitter. Marcel en zijn vrouw Edith gaven die avond een feestje ter ere van hun 40 jarige verjaardagen! Dubbel feest dus. Wij hebben hen verrast met een spetterend optreden. Edith en Marcel, nogmaal van harte gefeliciteerd!

 


 

10-05-2019 Omloop Ter Heijde

Het was wat fris deze avond, maar we hielden onszelf warm door lekker veel te spelen voor alle lopertjes en lopers van deze avond. We hebben geprobeerd om alle deelnemers naar de finish te blazen! De sfeer zat er goed in, het was een gezellige en sportieve avond.


04-05-2019 Dodeherdenking ‘s-Gravenzande

Ook dit jaar hebben wij onze klanken laten horen tijdens de Dodenherdenking in ‘s-Gravenzande. Het blijft bijzonder om hier een bijdrage aan te mogen leveren met passende muziekstukken.

 


01-05-2019 Opnames voor “Dit was…. april!”

Showband GLAZ is uitgenodigd door de WOS om de uitzendig “Dit was…. april” bij te wonen. De WOS was bij Showband GLAZ uitgekomen omdat ze ons overal op inyernet voorbij zagen komen. Zo zagen ze de Showband voorbij komen bij radio 538 en op TV bij de opening van de “Burger room” van Gordon. 2 leden van Showband GLAZ (Joost en Bianca) zaten aan de tafel en hebben gepraat over de gebeurtenissen rondom deze optredens. Op het einde is de Showband uitgedaagd om een liedje te spelen, dit als afsluiting van de uitzending. Natuurlijk hebben ze dat gedaan, en zodoende werd de aflevering dus feestelijk beëindigd. De aflevering is terug te zien via het kopje “foto`s/video`s”.

 


 

27-04-19 Koningsdag ‘s-Gravenzande

Vannochtend mochten wij optreden in ‘s-Gravenzande voor koningsdag. De weersvoorspellingen waren niet gunstig maar toch vertrok de showband enthousiast. Uiteindelijk bleek het weer reuze mee te vallen, op 2 spetters na was het droog. Het zonnetje kwam zelfs door!. Ondanks de kleine bezetting klonk het erg goed, en het publiek werd goed vermaakt. Op woensdag 1 mei is ons volgende optreden, daarover snel meer!! Op vrijdag 10 mei speelt de showband bij de omloop in Ter Heijde. Wij zien jullie allemaal snel!

 


 

01-04-19 Opening The Burgerroom van Gordon

Op maandag 1 april (en nee, dat was geen 1 aprilgrap) heeft Gordon in Amsterdam, zijn nieuwe horecazaak The Burgerroom geopend. Deze zit naast Blushing, Gordon’s lunchroom.
Gordon had ons persoonlijk gevraagd (omdat onze jasjes zo mooi bij de smaragdgroene inrichting past😀) om tijdens de opening een medley te spelen met nummers uit zijn favoriete musical “The wizard of Oz”.  Speciaal voor deze gelegenheid speelden wij een voor ons geschreven arrangement met daarin o.a. het nummer Brand new day.
Na o.a. meerdere optredens als huisband van Radio 538 en opnames voor een speciaal project van Centraal Beheer (daarover snel meer!), hebben we ons nu dus laten horen bij Gordon. We zijn trots op deze uitnodiging en hebben er een muzikaal feestje van gemaakt.

 

 

 


08-03-19 City Pier Night Walk

 

Afgelopen vrijdagavond vond voor de 2e keer de City night walk plaats in Den Haag. Dit ter inleiding van de City Peer City loop op de zondag. Helaas werd deze door het slechte weer afgelast. Maar gelukkig ging de Night walk wel door. Wij stonden in de sfeervolle verlichting van De grote kerk langs de kant om de wandelaars muzikaal aan te moedigen. Het was koud maar gezellig!

 


 

05-03-19 “Blauwe dinsdag” bij c.v. De Blauwkonters in Poeldijk

 

We hebben Carnaval dit jaar afgesloten met een gezellig optreden in cafe De Luifel in Poeldijk!

 


 

15-02-19 Das Coen und Sander fest!

We waren door Radio538 uitgenodigd om te komen spelen tijdens de binnenkomst van het publiek van Das Coen und Sander fest. In de aankomsthal hebben we 2 feestelijke setjes gespeeld, zodat iedereen alvast in de stemming kon komen voor de avond. Uiteraard zijn wij zelf daarna ook nog mee gaan feesten!  Het was een top-avond!


 

02-02-19 Serenade

Deze middag hebben wij een feestelijke serenede gespeeld op het feest ter ere van de 50ste verjaardag, van de schoonvader van ons bandlid Mark. We vonden het leuk om Abraham hierbij even in het zonnetje te zetten.


 

27-1-19 Kapellenfestival Kakofonie Reeuwijk

Gisteren heeft Showband GLAZ een optreden neergezet bij Kapellenfestival Kakofonie in Reeuwijk. Ze moesten 2x optreden namelijk om 21u10 in de kleine zaal en om 23u50 in de grote zaal. Het enthousiasme zat er bij de leden goed in en het klonk ook heel goed, we mogen met zijn allen heel trots zijn op onze prestatie. Showband GLAZ speelde nummers als: Brazil, Kleine cafe aan de haven, Laat de zon in je hart, Wiegelied, Feeling hot hot hot, Bad romance en mag ik dan bij jou. Als toegift speelde ze nog het nummer links rechts wat resulteerde in een zaal die uit zijn bol ging. Het was een heel erg geslaagd optreden en we verheugen ons al op Kapellen festival Kakofonie Reeuwijk 2020.

Showband GLAZ gaat nu al weer hard aan de bak voor het volgende optreden namelijk das Coen und Sander Fest. Ook dat beloofd een waar spektakel te worden! We hebben er met zijn allen al heel erg veel zin in.

 

 


 

20-1-19 De Efteling

 Ondanks temperaturen van maar net boven het vriespunt heeft Showband GLAZ gisteren een goed optreden neergezet. De Showband moest 2 keer optreden namelijk om 14u en om 15u. Beiden optredens werden erg goed bezocht door de Efteling bezoekers. Na het optreden zijn we nog even het park ingelopen om te genieten van de diverse attracties. Het was een zeer geslaagde dag.

Ons aankomende optreden is op het Kapellenfestival Kakofonie in Reeuwijk. Wij hopen jullie allemaal daar te zien.

 


 

15-12-18 Damstampers in Rosso

Showband GLAZ heeft een goed optreden neergezet bij de Damstampers!. Showband GLAZ was omgetoverd tot een echte Kerstband die verschillende kerstliederen ten gehoren bracht. Zo speelde ze onder andere: Jingle bells, Last Christmas en Happy new year. Foto`s zijn te bekijken onder het kopje “foto`s en video`s”


 

 

18-4-18 Dweilfestival Hengelo

Showband glaz heeft zich weer van hun beste kant laten zien op het Hengelse dweilfestival (GLD). Het publiek ging helemaal mee en ons enthousiasme kwam goed over op de jury en op het publiek. Ook was het nog eens erg lekker weer waardoor de sfeer en nog beter in zat. De komende tijd zal de showband al weer druk moeten oefenen voor de komende optredens want dan gaat er een drukke periode aan komen, we hebben het dan namelijk over Koningsnacht ‘s-Gravenzande (26-4), Koningsdag ‘s-Gravenzande (27-4) en over dodenherdenking ‘s-Gravenzande (4-5), kom gerust eens kijken bij een van deze optredens!!

 

 


10-02-2018 Carnaval Poeldijk en Wateringen

Gisteravond hebben wij opgetreden in “De vrienden” in Poeldijk, hier hebben wij een goed carnavalsfeestje van gemaakt! Vandaag staan wij op een carnavalskar in de optocht van Wateringen.


21-01-2018 Kapellenfestival Kakofonie

 

Gisteravond hebben wij deel mogen nemen aan Kapellenfestival Kakofonie en dat was super leuk! We hebben 2 mooie sets neergezet met afwisselende muziek. Na onze optredens hebben we veel complimenten gekregen. Het was een top avond dus voor volgend jaar snel weer inschrijven!

 

 


06-01-2018 Overlijden Mikel van Dijk

Geschokt en bedroefd hebben wij 5 januari jl. te horen gekregen dat Mikel van Dijk is overleden.

 

Mikel was pas 21 jaar oud en heeft heel veel voor onze vereniging betekend. Dit begon al bij De Glazen Stad, waar iedereen kon zien dat hij een talentvolle jongen was. Nadat deze band uit elkaar is gevallen en GLAZ is ontstaan, is hij vanaf het begin af aan al een belangrijk lid voor ons geweest en dat is hij nog steeds. Zo heeft hij heel veel nummers voor ons geschreven, heeft hij er als dirigent voor gestaan en heeft hij onze vereniging naar een hoger niveau gebracht. Verder was Mikel een erg geliefd persoon en een gewenste vriend in onze club. Mikel was een talentvolle, muzikale jongen die je op ieder vlak kon inzetten. We hebben dan ook altijd plezier met elkaar gemaakt en veel mooie optredens en momenten met elkaar mogen beleven.

 

Mikel we zullen je enorm missen!

 

Wij wensen familie, vrienden en naasten veel sterkte toe!

 

~ Namens Showband GLAZ

 

 

 

 


01-01-2018 Gelukkig nieuwjaar allemaal!

 

Het is nu 2018, dus tijd voor weer een nieuw jaar vol met leuke optredens en momenten die we samen gaan beleven!

Showband GLAZ wenst u een muzikaal 2018!

 

 


 


17-12-2017 Feestavond Victory

 

Tijd voor een feestje want het is kerst! Victory organiseerde daarvoor het foute kerstfeest, daar konden wij natuurlijk niet bij ontbreken dus hebben wij gezorgd voor een spetterend verrassingsoptreden!

 

 


20-11-2017 Sinterklaas intocht Kijkduin

 

Het is weer de tijd van het jaar en dat betekend dat Showband GLAZ werd omgetoverd tot pietenband GLAZ. We hebben een leuk optreden neergezet en veel mensen vermaakt. Helaas was dit wel ons enige pietenoptreden voor dit jaar.

 

 


08-10-2017 Bloasavond Heemskerk

 

In Heemskerk werd een Bloasavond georganiseerd en het was de eerste keer voor ons om daarheen te mogen. We hebben lekker gespeeld en veel complimenten gekregen over onze optredens en aanwezigheid! Het was super leuk!

 

 


28-09-17 Showavond ter ere van ons 5 jarig bestaan was een groot succes!

Wat was het toch fantastisch afgelopen zaterdag. Diverse, mooie optredens kwamen er langs. De avond werd om 20u30 geopend door Showband GLAZ en daarna lieten nog vele andere bands hun noten door de zaal klinken. Het was een avond om nooit te vergeten! Wilt u de foto`s bekijken van de avond? Ze zijn nu te vinden bij foto`s/ video`s!


20-09-17 Radio 538

 

Showband GLAZ is afgelopen vrijdag te gast geweest bij radio 538. In februari hebben wij namelijk Maan verrast voor haar verjaardag, en Maan wilde nu Frank Dane terugpakken. Wij kwamen met zn allen ineens binnen tijdens de show en het werd erg gewaardeerd. Het was een hele gave ervaring, Er waren namelijk talloze bn`ers waaronder Gerard Joling, Rob Geus, Peter R de vries, Maan, Barbie enzovoort. Nu kunnen de leden zich klaar maken voor de showavond op 23 september a.s, wat echt een geweldige avond gaat worden


26-08-17 Dweilfestival Katwijk

 

Showband GLAZ heeft de publieksprijs gewonnen tijdens het dweilfestival in Katwijk. Wij zijn hier heel erg trots op, voor foto`s kijkt u even onder het kopje foto`s en video`s


06-08-17 Varend Corso

 

Na 3 dagen gespeeld te hebben zit het Varend Corso er dan op. We hebben 3 dagen lang een feestje gemaakt langs het water, het was weer helemaal geweldig, tot volgend jaar Varend Corso! Want ook dan zal showband GLAZ er weer een feestje van maken!


04-08-17 Varend Corso

 

Vandaag heeft Showband Glaz zich weer laten horen op het Varend Corso en wat hebben wij er weer een feestje van gemaakt. Morgen en overmorgen mogen we weer knallen op boot 29!!

P.S heeft u al 23 september 2017 in de agenda genoteerd? Nee? Dat moet u dan zeker gaan doen, het wordt namelijk een waanzinnige avond met optredens van diversen gastbands. De avond begint om 20u. Locatie: de Brug, ‘s-Gravenzande. Wij hopen jullie allemaal te verwelkomen op die avond.


29-04-17 Promofilmpjes

 

U heeft toch wel al op 23-9-17 het jubileum van Showband GLAZ genoteerd? Nee? Doe dat dan snel, het belooft een geweldige avond te worden met optredens van: De Heeren van Plezier, De Furietoeters, De Damstampers en Foutje bedankt

En natuurlijk onze eigen Showband GLAZ.

Locatie: De Brug in `s-Gravenzande

Bekijk nu onze promofilmpjes van ons 5-jarige bestaan:

https://youtu.be/oLX08835iWw

https://youtu.be/FCHd0NdsPBI


29-04-17 Dweilfestival Hengelo

 

Afgelopen zaterdag (23-4-17), heeft Showband GLAZ weer mee gedaan aan de 10e Hengelose dweileditie na het succes van vorig jaar. Wij zijn 8e geworden van de 14, wat een mooie prestatie is. Vorige keer was Showband GLAZ namelijk 11e van de 13 deelnemende bands. We hadden busjes gehuurd bij taxibedrijf de Roo, waardoor het ook onderweg heel erg gezellig was onder de leden. Het was dus een geslaagde dag.

Volg vanaf nu het nieuws hier op deze pagina van Showband GLAZ, na elk optreden zal er een nieuwe update komen, blijf dus vooral onze pagina volgen!


10-02-17 Radio 538

 

Vandaag zijn onze leden te gast geweest bij de radiozender 538 in Hilversum. We moesten “lang zal ze leven” spelen voor de jarige voice-winnares Maan! Dit was voor ons allen een geweldige belevenis!


01-01-17 Een nieuw jaar

 

Showband Glaz wenst u een fantastisch en vooral een muzikaal 2017. 2017 is een bijzonder jaar voor showband Glaz. Showband Glaz gaat dit jaar haar 5-jarige jubileum vieren op 23 september. Achter de schermen wordt er al druk vergaderd over deze avond. Een ding is al zeker: Het beloofd een fantastische avond te worden. Mis deze avond dus niet! Iedereen is welkom. Tijden en info volgen zo spoedig mogelijk!


30-12-16 Bob Prins 50 jaar!

 

Vanavond heeft Showband Glaz een fantastisch optreden gegeven ter ere van een 50 jarige verjaardag. Bob Prins, lid van Showband Glaz was 50 geworden. We zijn met z`n allen naar zijn huis gegaan en daar een paar leuke riedels laten horen. En natuurlijk hadden we veel bekijks van de omgeving.


14-11-16 Sinterklaasintocht Maassluis

 

Zaterdag hebben wij tijdens de nationale intocht een optreden mogen geven. Wat was dat gaaf!!. De dweilpieten zijn meerdere malen in beeld geweest tijdens de live-uitzending, en waren ook goed te horen tijdens deze aflevering.

Het was voor ons allen een ervaring om nooit te vergeten!

‘S-Avonds zijn we doorgereden naar Elburg om ook daar een fantastisch optreden te geven.

Zondag mochten wij ons ook nog laten zien in Kijkduin, wat ook gezellig en druk was.

Het was een weekend om trots op te zijn!

Zien wij jullie ook tijdens de intocht in ’s -Gravenzande?

 


02-11-2016 Halloween dweilnight in Amsterdam

 

Bekijk showband Glaz tijdens het Halloween dweilfestival : https://www.youtube.com/watch?v=-ln4_prLEfU

Showband Glaz wint Halloween Dweilfestival

Afgelopen zaterdagavond werd er door showband GLAZ meegedaan aan de eerste Amsterdamse Dweil Night georganiseerd door Dweilorkest De Damstampers (dit keer omgedoopt tot Grafstampers). Rond de klok van 4 uur hebben we verzameld in onze vaste repetitielocatie in Heenweg waar de 18 leden werden gesmincked als echte griezels. Gezamenlijk wat eten en om 18.00 uur gingen we met een busje en 3 auto’s richting Amsterdam Osdorp.

In een geweldige ambiance werd de avond om 20.00 uur geopend door de organiserende band. Rond half 9 gingen wij ons klaarmaken voor de show van 21 uur en toen gingen we helemaal los. Met nummers als “Thriller” van Michael Jackson en “Phantom of the Opera”  en natuurlijk onze vaste feestnummers “Mag ik dan bij jou” en “Balada Boa” kregen we het hele publiek aan het dansen en swingen. Geweldig om dit in voor een zaal met ongeveer 200 mensen / muzikanten te doen. Later deze avond volgde nog optredens van andere bands. Een DJ draaide de hele avond aan elkaar en verzorgde ook de muziek voor en tijdens de afterparty waarbij er door iedereen lekker gedanst en gefeest werd.

Om 23.00 uur werd de meest griezelige persoon gekozen en de meest griezelige band qua optreden en muziek en uitstraling….Showband GLAZ uit ’s-Gravenzande kreeg deze eer !!!

Wat een geweldige opsteker en wat een heerlijke “boost” geeft dit ons en onze nieuwe dirigent waarmee we weer stappen gaan maken naar nog meer feest en nog meer gezelligheid.


13-10-2016 Nieuwe dirigent!

 

Onze nieuwe dirigent is Lesley van der Hoeven.

Hieronder een stukje van hem:

 

Mijn naam is Lesley van der Hoeven.

Al vanaf jongs af aan heb ik dankzij mijn muzikale grootvader een passie voor muziek en het maken ervan.

Als muzikant heb ik al bij aardig wat muziekverenigingen rondgelopen in verschillende samenstellingen

en met verschillende instrumenten.

Zo ben ik begonnen op de trombone en ben ik daarna nog een tijdje tamboer geweest.

Na een korte pauze ben ik sousafoon gaan spelen en hebben nog een aantal andere instrumenten zich toegevoegd

aan mijn verzameling.

Op de trombone sousafoon voel ik mij het meest op mijn gemak en zo ben ik op de sousafoon begonnen om

in te vallen bij Showband Glaz en heb ik later het varend corso mee mogen mee maken op de trombone.

Na dat meegemaakt te hebben ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging, zo mag ik mijzelf instructeur noemen van

Showband Glaz.

Ik hoop er samen met de leden er een feestje van te maken tijdens de repetities en optredens.

 

Het motto is dan ook: Muziek + plezier = Glaz!!


12-09-16 Dweilfestival Poeldijk

 

Hieronder een paar jury-rapporten!

 

 


11-9-2016 Dweilfestival Poeldijk

 

Showband Glaz uit ’s-Gravenzande als beste Westlandse band in Poeldijk !!!!!!!

 

Afgelopen zondag heeft showband GLAZ voor de 3e achtereen volgende keer mee gedaan met het Dweilfestival in Poeldijk. Als afsluiting van rondje Poeldijk en de Westlandse feestweken is daar inmiddels voor de 25e keer een dweilfestival georganiseerd waar verenigingen uit het hele land naar toe komen. Amsterdam, Sassenheim, Den Haag , Rozenburg en natuurlijk sGravenzande ( showband GLAZ ) hebben hier op dit gezellige festival zich van hun beste kant laten zien en horen.

Op deze toch warme dag genoot het publiek van een diversiteit aan dweilbands en kapellen en kon iedere band zich 4 x op verschillende podiums in het centrum laten horen in een optreden van maximaal 20 minuten.

Met een groep van 28 muzikanten hebben we een super gezellige en feestelijke middag gehad in Poeldijk en was het best spannend toen de prijsuitreiking rond de klok van 17.30 bij het hoofdpodium werd gehouden. Het verlossende woord van Mr. Poeldijk ( Jos van Dijk ) klonk door de speakers dat Showband GLAZ een 5e plaats had behaald en hier zijn we super trots op !!!

Als beste show / dweilband uit het Westland is dit echt een hele goede prestatie, die we behaald hebben met de inmiddels iets meer dan 4 jaar jonge vereniging. Het plezier dat we met elkaar hebben en dus ook overbrengen op het publiek geeft ons allemaal zo’n goed gevoel, zo’n kick, daar doe je het allemaal voor….Heerlijk muziek maken, er plezier in hebben en ook andere mensen te plezieren en los te gaan.

Volgende maand zal showband GLAZ naar Amsterdam afreizen om daar deel te nemen aan de Halloween Dweil Night welke georganiseerd wordt door collega band De Damstampers. Hierna zullen we ons gaan richten op de sinterklaasoptredens die er in de maand November weer op de planning staan.

 


11-09-2016 Dweilfestival Poelijk

 

Vandaag hebben wij met zijn allen geknald op het poeldijkse dweilfestival, en hebben daarmee een prijs gewonnen!

Een vijfde plek, wij zijn hier met z’n allen erg trots op!

 


03-04-2016 Nieuwe kleding

 

De nieuwe kleding is gepresenteerd!!

 


28-3-16 Nieuws

Het seizoen van festivallen, Corso’s en andere optredens gaat zondag van start met een optreden bij Kom In De Kas (Westland) en er is iets nieuws wat dit seizoen bekend word!!


08-12-15 Site update

Druk bezig om de site te verversen under construction!!


19-10-15 Update

De komende tijd repeteren onze dweilpieten hard aan hun Sinterklaas muziek!!


29-08-15 Dweilfestival Katwijk

Showband Glaz heeft tijdens dweilfestival Katwijk de publieksprijs gewonnen, hier zijn wij erg trots op!


05-04-15 Dodenherdenking

Gisteravond een ” gepast” optreden mee mogen maken t.g.v. dodenherdenking bij het monument in s-Gravenzande. In het formele uniform hebben we een zeer mooie bijdrage mogen leveren aan deze ceremonie. Showband GLAZ heeft zich wederom van een kant laten zien die het publiek nog niet had meegemaakt. Showband, dweilband , feestband, oranjeband, carnaval of pietenband , alles is mogelijk en voor iedere gelegenheid zijn we inzetbaar.
We mogen super trots zijn dat we dit in ons bestaan allemaal al hebben bereikt.


13-02-15 Site update

 

De site is weer up-to-date!!


04-02-15 Update

De aankomende maand hebben we weer wat leuke optredens, een goed begin van 2015.

De optredens zijn de Winter Efteling op 7 februari, Carnaval in “De vrienden” te Poeldijk op 13 februari en Carnaval in Wateringen op 14 februari.


1-01-15 Namens alle leden van Showband GLAZ wensen wij jullie allemaal een mooi en vooral muzikaal 2015

 

 


29-11-14 Site update

 

De site is weer helemaal up-to-date!!


05-11-14 Update

Jaja over anderhalve week is het weer zover, dan komt Sinterklaas weer en zijn de muziekpieten van Showband GLAZ ook weer van de partij.

Kijk in de agenda voor alle data!!


02-10-14 Update

 

Na een mooie zomer met het Varend Corso en het Dweilfestival als 2 hoogtepunten, zijn we nu weer met frisse start begonnen aan nieuwe nummers en gaan we ons binnenkort weer op maken voor de pietenoptredens.


20-9-14 2 jarig bestaan

Vanaf vandaag kunnen we zeggen dat we 2 jaar bestaan! in de afgelopen 2 jaar hebben we al veel bereikt met de vereniging qua optredens maar ook de muziek is steeds beter geworden!

Iedereen die ons de afgelopen 2 jaar gesteund heeft bedankt, maar ook om zeker niet te vergeten onze muzikanten die er bij elk optreden weer een feestje van maken en de mensen vermaken met de mooie muziek.


15-9-14 Dweilfestival Poeldijk

Showband GLAZ is trots op het behaalde resultaat van hun deelname aan het dweilfestival in Poeldijk.

Dit was de eerste keer dat Showband GLAZ aan de wedstrijd heeft deelgenomen. Bands uit het hele land waren aanwezig en Showband GLAZ heeft een 9de plaats behaald.

 

Iets waar wij zeer trots op zijn!!!!

 

Het was een leuke en leerzame maar vooral gezellige dag!


De aanhanger is bestickerd!!

Meer foto’s bij het album Carnaval Wateringen.

 


De pietenband met de burgemeester van het  Westland Sjaak van der Tak op de foto.